Onderlangs 42, 3062 CK, Rotterdam

Huur/koopprijs

Vraagprijs € 1.375.000,- k.k.

Soort object

Woonhuis

Oppervlakte

Woonoppervlakte ca. 277 m²

Prachtige, moderne vrijstaande VILLA met dubbele inpandige garage en schitterende zonnige (Z) tuin rondom, diverse terrassen en steiger aan de Ringvaart. De living van deze villa ligt hoger dan het straatniveau, wat voor veel privacy zorgt, en is omgeven door veel groen en water. Het Onderlangs maakt onderdeel uit van een zeer exclusief klein Villawijkje, op unieke locatie, gelegen aan de rand van het Kralingse Bos. Als u de nabijgelegen Kralingseweg oversteekt, staat u in het Kralingse Bos, en met enkele minuten fietsen bent u in het hart van Kralingen).

Indeling: Begane grond: (grotendeels marmeren vloer met overal vloerverwarming) - Entree; centrale hal met garderobekasten en toilet met fonteintje. - Royale, lichte en brede LIVING met open haard en aan tuinzijde een grote ronde erker en dubbele openslaande deuren naar riante tuin. Deze living is overigens speels verbonden met een hoger gelegen vide, alwaar een ruime studeer-/werkhoek is gesitueerd. - Gedeeltelijk open, L-vormige keuken met diverse inbouwapparatuur (inductiekookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, grote ijskast en vaatwasser), alsmede een goederenlift. - Bijkeuken met betegelde vloer en pantry met wasmachine-aansluiting, grote werkkast en deur naar zij-tuin. Vanuit de centrale hal loopt men naar de aan de voorzijde gelegen grote ouderslaapkamer I, met laminaatvloer, vaste kasten en een kaptafel. Deze ouderslaapkamer heeft een eigen ruime badkamer met jacuzzi, inloop-douche, meubel met twee wastafels en plafond met inbouwspots.

1e Verdieping: - Vide met ruime studeer-/werkhoek met boekenkast, staat in speels contact met de lager gelegen woonkamer. De vide geeft toegang tot een dakterrasje aan de voorzijde. - Op deze verdieping bevind zich eveneens slaapkamer II, met een laminaatvloer en heeft middels een schuifdeur toegang naar een dakterras aan de achterzijde. Ook deze slaapkamer heeft een eigen badkamer, met douche, toilet en wastafel.

Straatniveau: (te bereiken via spiltrap vanuit de hal) - Overloop met tegelvloer, toilet met fonteintje en een goederenlift. - Aan de achterzijde gelegen grote kamer zonder daglicht, met laminaatvloer, thans in gebruik als archief-/hobbyruimte. - Tussenruimte; grote open ruimte met betegelde vloer, sauna en bijbehorende badkamer III, waarin een (stort)douche, dompelbad en handdoekradiator. - Voorzijde; grote dubbele garage, geschikt voor zéker twee auto’s. Tevens bevinden zich hier de C.V.-installatie, het centraal stofzuigersysteem en veel vaste opbergruimte. Deze verdieping is ook bereikbaar via een naastgelegen (inpandige) berging.

Bijzonderheden: Ca. 505 m2 EIGEN GROND. De erfpacht is destijds geconverteerd naar eigen grond; - -Woonoppervlakte ca. 277 m2; Inhoud ca. 890 m3; Alarminstallatie; Parkeren op eigen terrein mogelijk voor minimaal twee auto’s.; Gelegen aan een groen laantje op loopafstand van het Kralingse Bos, bushalte en metrostation Kralingse Zoom, Sportverenigingen zoals Victoria (hockey en tennis), de Rotterdamsche Manège, Golfclub Kralingen, fitnessclub, zeilverenigingen, maar ook de Hogeschool, Erasmus Universiteit, kantoorlocatie Brainpark en vele leuke restaurants. Uitvalswegen voor A15/A16/A20, richting Den Haag, Utrecht en Dordrecht/Breda, op twee minuten rijden.

VERKOOPINFORMATIE: Makelaarskantoor Langejan; Oudedijk 253062 AC Rotterdam, 010-2720000

www.langejan.com/aanbod/woningaanbod/rotterdam/koop/huis-4159852-Onderlangs-42/

www.funda.nl/koop/rotterdam/huis-40884464-onderlangs-42/

De informatie over voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door HVA Heuvelman Vastgoed Advies geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.